Pěnu taky ještě neumím. Resp, zatím jsem netrénoval. Nemám ani konvičku z titanu ani atomovej mlýnek

Jinak je to dvojité espresso, 14 gramů, 50 ml, 40 sekund, káva Serrano mletá na jemný "písek" (stupeň 5 od nejjemnějšího), mléko obyč z Penny pěněné v plastikové odměrce, která se už nedala udržet v ruce :-D
Miska nepřetlaková dvouporcová, ale více kávy než 14 g se do ní nevejde. Po silném utampování je káva cca 3 mm pod povrch misky a páka jde hodně ztuha na sprchu. Těsnění pod hlavou už mělo trochu problém a pár kapek pustilo i kolem sprchy (neoriginální miska nemá po obvodu speciální prolis). Puk defakto suchý, drolivý.
Kávovar DeLonghi EC820. Mlýnek Krups GVX242. Zatím nemám pořádnou kávu, jenom samé Lavazzy a to Serrano, které ač je suché a neznámého složení, dává celkem ucházející výsledek na to, že je to má asi pátá káva v životě a první kapučíno. Hodně jsem sázel na ty Lavazzy (Oro a Dolce), ale je to docela průser. Ale pro baby s cukrem budou líbívé a vypijou se. Teším se až koupím nějakou PrimaCafé směs a prodám auto aby bylo na mlýnek. :- D
Tak to je vše. Baristé by mě zavřeli na doživotí, ale mě docela chutnalo

Tak mi dejte co proto. Třeba to bude za rok lepší...