Gaggia Classic, první pokusy

Co espresso je, jak se připravuje
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.

Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code

* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Uživatelský avatar
puschpull
silně pokročilý
Příspěvky: 643
Registrován: čtv 28. kvě 2015 8:27:34
bydliště: Most - Korozluky
kávovar: Gaggia Classic (+ PID)
mlýnek: Fiorenzato F5 GT, Gaggia MDF

Re: Gaggia Classic, první pokusy

Příspěvek od puschpull »

P.S. do mlýnku vždy nasypu dávky tak cca +/- na 3 dny. Odvažování jedné porce zrn a její nasypání do mlýnku - to jsem zkusil asi 2x a pak už to bylo trapné. Kávu jsem se naučil kupovat čerstvou, z více zdrojů, ale moje příprava kávy by měla být radost a ne laboratorní cvičení.
:-)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Začínáme s kávovarem na espresso“