zdarec, tak je to v podstatě měsíc, a začátky byly hrozné, dost vylité kávy, různé chutě, zmatek v procesech...no ale musím se slávou říct, že člověk nachytá nějaký rituální postup a už to fakt frčí rychle.
Nádoba airscape toho taky hodně urychlí, mám odměrku (panák) na zrnka, kde mám rysku na singl a double (rysky měním s novým druhem kávy) - double zpravidla plný panák, takže člověk jen otevře airscape, hrábne panákem pro zrnka a už může mlít a vařit

Největší časová náročnost je pořád úklid ---- mlýnek dost kolem poprská (vyfukuje z páky), vyklepat puk, vyčistit hlavu, propláchnout hlavu, vyčistit a vypláchnout odkapávací mřížku, vyčistit páku a misku.....
Zatím jsem zjistil, že mi více chutná "espresso", kde vyteče z 16,5gr kávy tak 2x30-45ml za 25 sekund. 2x25-30ml je takové nakyslé, divné, nevím. Testováno na 4 druzích kávy. Takže poučky a pravidla jsou jedna věc, individuální chuť druhá. Naopak pokud vyteče méně než 25ml a třeba i za více než 25 sekund tak rovnou vylejt :-/ fuj
viz. obrázek, oba za 25 sekund, změna pouze v mletí, to vlevo kde ho je víc bylo mnohem lepší
Kód: Vybrat vše
http://www.imgup.cz/images/2017/01/16/IMG_7318.jpg
Takže díky za vše a že mě forum donutilo utratit místo 4tisíc asi 20tisic :-D ale zas je to potěšení