To musel mít podarovaný radost...-:))).Videos píše: ↑úte 06. úno 2018 14:09:25 A to se nám „Catler“ převtělil do „SAGE“, to asi, aby pokaženou reputaci zamaskovali. Zákazník si řekne „to není CATLER“ to je „SAGE“ to je něco jiného.![]()
Po půlroce používání Catlera 8013 jsem se jej zbavil, první závada s ventilem. Co vím, tak ventil byl na něm měněn 2x. Zeťák čeká na třetí a půjde... Já jsem mu jej daroval, měl jsem jej půl roku. Teď si užívám 1,5 roku s ROCKETem, něco úplně jiného. Konečně káva.
...a kdo půjde-zeťák nebo kávovar, případně oba -:))).Videos píše: ↑úte 06. úno 2018 14:09:25 A to se nám „Catler“ převtělil do „SAGE“, to asi, aby pokaženou reputaci zamaskovali. Zákazník si řekne „to není CATLER“ to je „SAGE“ to je něco jiného.![]()
Po půlroce používání Catlera 8013 jsem se jej zbavil, první závada s ventilem. Co vím, tak ventil byl na něm měněn 2x. Zeťák čeká na třetí a půjde... Já jsem mu jej daroval, měl jsem jej půl roku. Teď si užívám 1,5 roku s ROCKETem, něco úplně jiného. Konečně káva.