KitchenAid Artisan Espresso
Pravidla fóra
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- pipis
- více pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
KitchenAid Artisan Espresso
Velmi rád byl prodiskutoval tento kávovar :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Re: KitchenAid Artisan Espresso
No za ty prachy bych okamžitě šáhnul po něčem jiném. OKAMŽITĚ!
Když vidím trysku na mlíko s oním plastovým krámem na konci,tak automaticky řadím kávovar do nižší třídy. Nechce si mi studovat, z čeho to všechno je a kdo to vlastně dělá,ale mám z něj stejný pocit, jako z Francis Francis. Nejenom kvůli červené barvě. Tj. designový špek sice v docela slušné kvalitě, ale hodně drahý na to, co umí.
Nad 20 000 jde sehnat už slušná mašina s E61-kou, takže pro mne je tento stroj naprosto mimo mísu a kdybych chtěl utrácet, tak určitě za něco jinýho.
P.S: chvíli poté: no jako bych to neříkal, je to firma na výrobu kuchyňských robotů, s kávovary nemá nic společného.
Když vidím trysku na mlíko s oním plastovým krámem na konci,tak automaticky řadím kávovar do nižší třídy. Nechce si mi studovat, z čeho to všechno je a kdo to vlastně dělá,ale mám z něj stejný pocit, jako z Francis Francis. Nejenom kvůli červené barvě. Tj. designový špek sice v docela slušné kvalitě, ale hodně drahý na to, co umí.
Nad 20 000 jde sehnat už slušná mašina s E61-kou, takže pro mne je tento stroj naprosto mimo mísu a kdybych chtěl utrácet, tak určitě za něco jinýho.
P.S: chvíli poté: no jako bych to neříkal, je to firma na výrobu kuchyňských robotů, s kávovary nemá nic společného.
Naposledy upravil(a) mill dne pon 21. zář 2009 16:18:47, celkem upraveno 1 x.
-
- silně pokročilý
- kávovar: Gaggia Evolution
- mlýnek: Gaggia MDF
24 klacků je docela dost, to tedy jo. Má to dva bojléry, profipáku, celokovovou konstrukci, 3way valve, adjustable OPV, na cofeegeck ji převážně chválí, nicméně upozorňují, že je to zbytečně drahá hračka.
Rozhodně vypadá pozoruhodně. Takže zřejmě příplatek za design. Otázka, jak to bude se servisem.
Rozhodně vypadá pozoruhodně. Takže zřejmě příplatek za design. Otázka, jak to bude se servisem.
- DeadMan
- pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Mimochodem pro Kitchen Aid to vyrábí (nebo určitě vyráběla) Gaggia. Má to 2 klasický boilery od Gaggie atd atd...
- j.bill
- silně pokročilý
- kávovar: Fiorenzato Bricoletta ELE, Grimac La Uno
- mlýnek: La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 FIMD
Tak se za chvíli stanu testérem tohoto kávovaru a mlýnku KitchenAid 5KCG100. Kávovar by měl mít snad vnitřnosti z Gaggia Classic a opravdu jej dělalala pro KitchenAid Gaggia.
Kód: Vybrat vše
[url]http://www.partsguru.com/KitchenaidGaggia.html[/url]
Nerozumný kupec
*bylo: Gaggia: Classic Plus, Espresso, Gran DeLuxe, Isomac Macinino
*je: Ascasso Dream Versatile, Turmix TX10, Gaggia New Baby Class, Gaggia Baby Twin, 3x Rancilio Silvia, Brasilia Cappuccino Roma, Grimac Mini-La Uno, 2x Expobar Office Control, 2x Fiorenzato Bricoletta ELE, La San Marco Practical 95E, La Spaziale Vivaldi S1
2x KitchenAid 5KCG100, Cunill Marfil, RR45, 4x La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 full inox mondose digital, La Cimbali Junior
PS: Své názory nikomu nevnucuji, každý ať si dělá, jak uzná za vhodné!
*je: Ascasso Dream Versatile, Turmix TX10, Gaggia New Baby Class, Gaggia Baby Twin, 3x Rancilio Silvia, Brasilia Cappuccino Roma, Grimac Mini-La Uno, 2x Expobar Office Control, 2x Fiorenzato Bricoletta ELE, La San Marco Practical 95E, La Spaziale Vivaldi S1
2x KitchenAid 5KCG100, Cunill Marfil, RR45, 4x La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 full inox mondose digital, La Cimbali Junior
- j.bill
- silně pokročilý
- kávovar: Fiorenzato Bricoletta ELE, Grimac La Uno
- mlýnek: La San Marco SM 90/A, IBI KM 65 FIMD
Tak jsem se nakonec testérem nestal, neboť tento kávovar má stejné hliníkové (slitina) bojlery jako zmiňovaná Gaggia Clasic a do hliníku já nejdu. Existují zatím dvě revize 5KPES100 a 5KES2102. První provedení bylo problémové, trpělo na různé úniky vody, tak udělali revizi v podobě druhého. Galvanické korozi se ale stejně nevyhnou...
Nerozumný kupec