Jen tak pro zajímavost, tady jsem našel to zbroušení páky:
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... t5674.html
ale dám na vás a páku nechám na pokoji

Děkuju moc všem za rady a odpovědi

už máš misky ? příští týden mi přivezou na pl60 misky IMS s pressicka.sk, tobě se vejdou do páky LM ? já už pl41 nemám doma, páku jsem tam nikdy neměřil ale přijde mi totožná,nebo si potom počítal že ty tři čtyři mm se ubrousí na těsnění ? jak to celé dopadlo ?trawti píše:Tak jo koupím si ty LM advanced.
 kup tmavou robustu a bude líp asi. Mě ideálně na originály  misky 9 a 16 g  na krásný puk a chuť
 kup tmavou robustu a bude líp asi. Mě ideálně na originály  misky 9 a 16 g  na krásný puk a chuť , tak se nenech ošálit. Créma je asi to poslední, co je potřeba řešit (ale třeba barva může být považována za určitý ukazatel) a je to také dáno (mimo čerstvosti) druhem a způsobem pražení kávy. Jestli Ti káva chutná, je to ok.
 , tak se nenech ošálit. Créma je asi to poslední, co je potřeba řešit (ale třeba barva může být považována za určitý ukazatel) a je to také dáno (mimo čerstvosti) druhem a způsobem pražení kávy. Jestli Ti káva chutná, je to ok.přesně tak podepisují, crema je stejně chuťově nic moc , maximálně ji mám rád když dělám cappuccino tak po smíchání je poživatelnáj.bill píše: tak se nenech ošálit. Créma je asi to poslední, co je potřeba řešit Jestli Ti káva chutná, je to ok.

Teď ještě ladit to cappuccino.
 Teď ještě ladit to cappuccino. tuhle směs sem ještě neměl tak nemůžu poradit jestli kremuje nebo ne, krásně to všechno prohřej zkus si pohrát s tampovanim a uvidíš
 tuhle směs sem ještě neměl tak nemůžu poradit jestli kremuje nebo ne, krásně to všechno prohřej zkus si pohrát s tampovanim a uvidíš 
 Ještě bych se rád zeptal, co používáte za mléko na pěnu?
 Ještě bych se rád zeptal, co používáte za mléko na pěnu? ze začátku nech trochu přisávat vzduch a sleduj aby se vytvořil vir až budeš mít objem víc ponořit a jen ohřívej jde to samo
 ze začátku nech trochu přisávat vzduch a sleduj aby se vytvořil vir až budeš mít objem víc ponořit a jen ohřívej jde to samo 

a je pro něj tato kombinace nemyslitelná, druhému zas nesedí na žaludek, někdo má intoleranci laktózy a někomu je samotné mléko málo
  a je pro něj tato kombinace nemyslitelná, druhému zas nesedí na žaludek, někdo má intoleranci laktózy a někomu je samotné mléko málo   atd.....
  atd.....
 teď ještě přemýšlím, že bych koupil nahou páku.
 teď ještě přemýšlím, že bych koupil nahou páku.No to by mě taky zajimalo. Právě kupuju PLuST a doufám že ta páka půjde založit rovně. Nemůže to být chyba výroby? Spatne zpracována hlava?Ještě nevím jestli nevadí, že se ta páka nedá dorazit, tohle je na maximum.