Proto jsem nahlédl do tohodle fora a rzhohol ,že pro mně bude to pravé ..automat DeLonghi ESAM 3200 resp.SAECO Odea Giro plus E.S. (2.generace) oboje mají na www.gsmtelefony v ceně kolem 10 000kč.
Jenže pak jsem se začítal asi 2x do půlnoci na tomhle foru a admin mně nahlodal poruchovostí ,náročnou udržbou a nezajištěním záručních oprav pro neautorizované prodejce.

Takže tedka zase přemýšlím o pákovce: Kávovar Gaggia Baby Class resp.Kávovar Gaggia Baby Twin+ mlýnek MM89. Vše mají za 9600 resp.11000kč( kávovary .cz).
U prvního jmenovaného bych se chtěl zeptat jestli má někdo zkušenost s výškou mezi tryskou a hrníčkem ,protože jsem někde četl že je to moc vysoko a káva stříká kolem??
Dále bych chtěl poradit jestli je to dobrý výběr popř.poradit něco lepšího v dané cenové hladině.
Dále mám v plánu zakoupit filtrovací konvici Anna a k ní klasické filtry( ty s Magnesiem asi nejsou tak vhodné???),protože máme velice tvrdou vodu.Kávovar bude sloužit na cca 2-5 šálků kávy denně ( to jestli přesvědčím manželku ,bo ona ráda turka

A poslední věc jakou zrnkovou kávu pořídit nejakou oblíbenou klasiku.
Forum jsem študaval důkladně ,ale už mi z toho hrabe

Děkuji Zbyněk