Dobrý den všem a panu Konečnému zvlášť,
asi to ani nemůže být jinak, než že můj vůbec první příspěvek bude jedním velkým poděkováním.
Ačkoliv je fórum plné hodnotných informací a já si byl na jejich základě schopen udělat shortlist kávovarů, které by odpovídaly mým nárokům a potřebám, vždy je pro mě nakonec nejdůležitější probrat jakoukoliv tématiku s osobou znalou a fundovanou ideálně osobně nebo alespoň telefonicky.
Takže jsem velmi vděčný za to, že mi pan Konečný, aniž by o mně kdy dříve slyšel, věnoval svůj volný čas respektive hromadu času, jelikož se mnou včera večer vydržel na telefonu hodinu a půl a probral se mnou vše od výběru kávovaru, přes přípravu kávy, její výběr a nákup až po obsahovou stránku diskusního fóra a nakonec jsme otevřeli i témata, která s kávou vůbec nesouvisejí.
Kdybych napsal, že s podobnými nadstandardními službami se člověk setkává jen výjimečně a já osobně s nimi mám zkušenosti spíše ze zahraničí, tak by to snad byla až urážka. To, jak mi byl pan Konečný nápomocen nelze zkrátka označit slovem služba, jelikož to mělo daleko více rozměr příjemného „posezení“ a diskuze nad skvělým šálkem kávy a velký lidský přesah, než je jen vztah zákazník x prodejce.
Jsem vážně nadšený, že stále ještě existují lidé, kteří tomu, co mají rádi a co je živí, dokážou dát mnohem víc, než by museli a jsou ochotni se o své nabyté zkušenosti podělit s úplně cizím člověkem. Pro mě jako zákazníka to znamená vlastně jediné, k takové firmě respektive člověku se chci vracet, jelikož vím, že funguje nejen vynikajícím způsobem obchodně, ale co je pro mě úplně stejně důležité, tak i lidsky a to u mě osobně hraje zásadní roli.
Ještě jednou a s hlubokou úctou k Vám velice děkuji a přeji jen to nej v čase budoucím a hned po nákupu techniky se budu těšit na objednávku Vaší kávičky.
S přátelským pozdravem,
Daniel Korbel