Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Díky vám všem za rady, hodně jste mi pomohli
Handground jsem poslal zpět, to opravdu nebylo k použití. Oproti mému Lodos bych si moc nepomohl.
Nakonec jsem připlatil, i když jsem dlouho váhal, a objednal jsem 1Zpresso JX.
Tak zpět na Handground... z mého pohledu je perfektní z hlediska vzhledu, ergonomie a objemu, kvalita mletí (a/nebo zpracování) trochu pokulhává, ale jako nouzový mlýnek to stačilo.
Nicméně i při ne zrovna těžkém režimu použití se nedávno utrhl plast , který drží spodek jen na 3 styčných místech a mlýnek je v čudu....
Plasty prostě nebrat, jsem poučen.
No a objednal jsem Timemore G1 na 30g ve dřevě, ten by mohl vydržet...
Taky se mi ten plast polámal , zkusil jsem napsat do Handgroundu a výsledkem bylo , že mi zdarma poslali nový díl s tím , že si jsou vědomi špatného materiálu plastu .
Na druhou stranu jsem nedávno chtěl objednat tu horní část s klikou , ale bohužel přestali komunikovat , když zjistili , že jsem z Evropy . V eshopu mají dodání jen do USA a UK . Ohoblovalo se mi ozubení , sice jsem to nahradil podobným z Aliexpresu , ale není to ono .