Sem začátečník a nejspíše budu potřebovat poradit s par drobnostmi na které sem doposud nenalezl odpověď bud na foru
nebo na iternetu.
Přistroj sem zakoupil starší z "restauračního" zařízení

se slovy oni mně to tady chlapy stejnak nechtějí pít .
Takže asi tušíte v jakém stavu a jakým způsobem se v " restauraci espresso " dělalo delikatesy jako standard a káva z červeného pytlíku

Natož stav Kávovaru nepostrádá letité nikotinové skvrny na nerezovém plášti po oddělaní sítka páky další překvapení dno a vrstva usazenin možná pamatují první kávu na tomto stroji.
No a pokud lide co obsluhovali tento stroj ho nedokáží udržet v čistotě po venku tak pochybuji o pravidelné regeneraci katexového změkčovače tudíž i zavápnění.
Takže mně k cestě k dobrému espressu čeká spousta práce
Budu rád za každou informaci technickou specifikaci rozpis náhradních dílu a podobně pokud někdo vlastní stejný stroj nebo ma zkušenosti a rád se podělí . předem děkuji .