Kluci to tady už dobře popsali, přidám své skromné postřehy:
1) Nahá páka, a tím spojená příprava kávy, je tak trochu vyšší dívčí. Tady se ukáže, jak dobře umíš zacházet s tamperem.
2) Nahá páka = dokonalé kanálkování. Faktorů, který ovlivňují výsledek je mnoho, výše jsou popsány, přidám další, chce to praxi
3) V jednom okamžiku si všimni, že ta káva vystříkne bokem (cca sekvence za polovinou videa), to je jasný příklad toho, že jsi to špatně upěchoval nebo ta kává je moc nahrubo namletá.
4) Co je espresso podle Tvých představ? Protože někomu takto extrahovaná káva může chutnat, no evidentě je to dost rychlé.
5) Se starou je problém jakbysmet. Teď je otázkou, zda byla pomletá, nebo sis ji mlel sám, i když: ve výsledky je to jedno.
6) Trénuj, trénuj, trénuj
