Guzzanti GZ 60
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Guzzanti GZ 60
Dobry den, uvazuji o zakoupeni espressa a v nabidkach obchodu me upoutal mezi jinymi i stroj Guzzanti GZ 60. Bohuzel jsem tento typ nenasel v sekci "Hodnoceni" na tomto foru. Mohli by me prosim zkuseni odbornici potvrdit tuto volbu (doporucit tento kavovar ke koupi) nebo naopak nedoporucit? Diky, L.
Re: Guzzanti GZ 60
Ja jsem si ho poridil a po dvou mesicich vratil na reklamaci s tim, ze pri delani peny kavovar tece jak kolem trysky tak kape voda i pres insert - a kdyz jsem nedal pryc salky s kavou tak zachvili byli plne vody
Po dvou tydnech se kavovar vratil s vymenenim tesneni kolem trysky ale panove v servisu poskrabali chromobany sroub i samotnou lakovanou plochu kolem parni trysky.
Pres insert dale pretekal. Po dalsi reklamaci vratili s tim, ze nemaji nahradni dil a obchod slibil vraceni penez dle obch zak do 30 dnu.

Po dvou tydnech se kavovar vratil s vymenenim tesneni kolem trysky ale panove v servisu poskrabali chromobany sroub i samotnou lakovanou plochu kolem parni trysky.
Pres insert dale pretekal. Po dalsi reklamaci vratili s tim, ze nemaji nahradni dil a obchod slibil vraceni penez dle obch zak do 30 dnu.
Dobry den,
mam tento presovac darem od cloveka, ktery v nem varil kafe naposledy rok nazpet a nijak ho necistil. Ja jsem zvladnul vycistit vse krome sitka. Je to sitko, ktere ma vlozene dno s mnoha dirkami na strane kavy a jednou, kterou by to melo odtekat do paky/hrnku. Uz to skrz nej netece, ani kdyz pustim kavovar naprazdo, bez kafe. Zkusil jsem pouzit dvojsitko, abych vyloucil zavadu kavovaru a tam to protlaci vodu i kavou. Nevite nekdo, jaky typ sitka by to mohl byt, abych koupit nove? Pripadne jak to vycistit?
Ma prumer 69 mm, vysku zhruba 18 mm, prehnuty okraj a ve strane ma dva vypoukle vystupky, kterymi to pak drzi v pace.
Diky za jakekoli rady.
mam tento presovac darem od cloveka, ktery v nem varil kafe naposledy rok nazpet a nijak ho necistil. Ja jsem zvladnul vycistit vse krome sitka. Je to sitko, ktere ma vlozene dno s mnoha dirkami na strane kavy a jednou, kterou by to melo odtekat do paky/hrnku. Uz to skrz nej netece, ani kdyz pustim kavovar naprazdo, bez kafe. Zkusil jsem pouzit dvojsitko, abych vyloucil zavadu kavovaru a tam to protlaci vodu i kavou. Nevite nekdo, jaky typ sitka by to mohl byt, abych koupit nove? Pripadne jak to vycistit?
Ma prumer 69 mm, vysku zhruba 18 mm, prehnuty okraj a ve strane ma dva vypoukle vystupky, kterymi to pak drzi v pace.
Diky za jakekoli rady.
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Čistění misky s dvojtým dnem se tady už taky někde řešilo. Nezaškodí zopakovat. Jedna možnost je použít detergent. Lžičku detergentu do misky a spustit čerpadlo.
Jestli se to neuvolní, tak vložit do sklenice s vodou ve které je rozpuštěný detergent.
Jestli se to neuvolní, tak vložit do sklenice s vodou ve které je rozpuštěný detergent.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Tak jsem to v nem nechal odstat, vyvaril a znovu nechal lezet a zda se, ze to pomohlo.
I presto bych ocenil radu, jaky typ sitka by se tam dal strcit, chtel bych ho vymenit za netlakove a toto se mi nechce nicit vrtanim vetsi diry dole.
I presto bych ocenil radu, jaky typ sitka by se tam dal strcit, chtel bych ho vymenit za netlakove a toto se mi nechce nicit vrtanim vetsi diry dole.