Díky tomu, že oba stroje mají stejné závity v šasí, výměna byl za chvilku hotova.
Lepší kafe z toho sice neleze, ale ....

Ano máš pravdu pokud je to 800Kč tak se nevyplatí se tím zabývat.Při ceně nového kávovaru je to pár korun............................fildas píše:Mám problém s těsněním sedla ventilu. Je tam taková čepička která ucpává dírku, která na tom sedle byla nalepená. Ta se uvolnila a nejde sehnat druhá. Jelikož prý zrovna na ty výpusti ( obě i pára i voda) se nedělají náhradní díly. Tak jsme s tím servisakem objednali celou sestavu pára/voda. Jedná ta sestava stojí asi 800. Což není taková hrůza. Ale na každou z nich se už dají koupit náhradní dy i u nás běžně.
Mám Advanced bez certifikátu chtěl bych přídit ještě nějakou pěknou dvouporcovou misku ale nevím jako použít velikost 14g,16g,17g21g myslíš že ta Srada bude znát??????????????j.bill píše:LM máš Stradu nebo Advanced? S jednoporcovou miskou LM a pákou bez dna je radost dělat kávu.![]()
Navíc na takovém super kávovaru....
To jsi napsal úplně přesně :lolj.bill píše:Myslím, že ne. Misky podle toho, jak moc se chceš sytit kávou
Vrátil jsem se z cca 8,5g k 7g porcím
To mi připomnělo, že musím vyzkoušet tu 21g a tripleshot.