Díky tomu, že oba stroje mají stejné závity v šasí, výměna byl za chvilku hotova.
Lepší kafe z toho sice neleze, ale ....

Ano máš pravdu pokud je to 800Kč tak se nevyplatí se tím zabývat.Při ceně nového kávovaru je to pár korun............................fildas píše:Mám problém s těsněním sedla ventilu. Je tam taková čepička která ucpává dírku, která na tom sedle byla nalepená. Ta se uvolnila a nejde sehnat druhá. Jelikož prý zrovna na ty výpusti ( obě i pára i voda) se nedělají náhradní díly. Tak jsme s tím servisakem objednali celou sestavu pára/voda. Jedná ta sestava stojí asi 800. Což není taková hrůza. Ale na každou z nich se už dají koupit náhradní dy i u nás běžně.

Navíc na takovém super kávovaru....
Mám Advanced bez certifikátu chtěl bych přídit ještě nějakou pěknou dvouporcovou misku ale nevím jako použít velikost 14g,16g,17g21g myslíš že ta Srada bude znát??????????????j.bill píše:LM máš Stradu nebo Advanced? S jednoporcovou miskou LM a pákou bez dna je radost dělat kávu.

To jsi napsal úplně přesně :lolj.bill píše:Myslím, že ne. Misky podle toho, jak moc se chceš sytit kávou
Vrátil jsem se z cca 8,5g k 7g porcím
To mi připomnělo, že musím vyzkoušet tu 21g a tripleshot.