Souhlasím s tím, že je to problém, jen jej vidím v jiné rovině. Rozhodně to co jsem obdržel z APe je ukázka toho, jak se to nemůže a nemá dělat. Obhajoba, kterou tady uvedl "bouncer" je asi trochu mimo. Kávu sice dělím také jen na černou a bílou (tedy pitelnou a nepitelnou), k čemuž mě vede prostá logika věci. Buďto mi to chutná a piji, nebo mi to nechutná a nechci. Pití z nouze jsem vypustil. Raději si dám půst. Nepiji tedy žádnou rozpustnou, na návštěvách si kávu nedám, v supermarketu kávu nenakupuji, zásoby které jsem měl kdysi doma, než jsem se nakazil kávou z PRIMAcafé jsem nikomu z lítosti nad cenou nedaroval, ale vyhodil do koše. Mám moc rád kávu, snažím se tedy pít to, co mi opravdu chutná a protože se z toho stal koníček, snažím se působit na své okolí. Netvrdím, že je PRIMAcafé jediná na světě, jen jsem zatím nikde nenalez lepší, a vzhledem k tomu, že po Evropě dost cestuji, vím co říkám. Také jsem, ale neochutnal vše co se na trhu nabízí a s velkou pravděpodobností ani neochutnám. Tam kde-nebo odkud mi káva nechutnala, nemohu a nikdy nedoporučím. Proto tak trochu nechápu tu pseudo-obhajobu, kterou zde napsal "bouncer". Ani ryba ani rak. Chápu, že má nárok na svůj názor, pro mne byl ale zážitek s kávou z APe tak strašlivý, že si zde dovolím nahlas NESOUHLASIT. Majitel a provozovatel APe by měl věnovat energii a peníze v oboru, kde bude mít větší šanci na úspěch.