Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
V tomto měsíci (prosinec 2009) je to dva roky co jsem poprvé ochutnal (a to velmi opatrně) kávu od PRIMAcafé. Od té doby jsem pravidelným konzumentem této kávy.
Chtěl bych této malé pražírně za dodávky kvalitní kávy i nám drobným konzumentům (do domácností) poděkovat.
Nedovedu si představit, že bych měl jít kávu koupit někam do obchodu. Už jsem se hodně rozmazlil. Asi bych přešel na mlíko nebo kořalku.
Naprostý souhlas s výše uvedeným příspěvkem.Nedávno se mi stalo,že mně došla káva od Primacafe,tak jsem si koupil ze zoufalství zrnkovou od jiné firmy(Oxalis),zde v obchodě.Byla to hrůza,děs.
Opravdu jsem rozmlsaný a díky že tu Primacafé je
Kávu z Primacafe si dopřávám asi půl roku, zatím se mi nepodařilo najít vhodnou kávovou alternativu a už ji vlastně ani nehledám. Bohužel občas přijde čas nouze a nezbývá než zaexperimentovat. Můžu potvrdit slova GSX 1400 o zoufalství, hrůzách a děsech z výše jmenovaného kávočajového řetězce. To, co jsem tam koupil jako Columbii praženou před čtyřmi dny, chutnalo jako stoletý myší kožich a to i ve French pressu. Napil jsem se pouze jednou. Přez týden v práci (o víkendu mám smůlu) si dávám pouze jedno lavóro z automatu Delonghi, kde je káva o poměru asi 60% robusta a 40% nějaká arabica s příchutí dubové kůry... to víte, šéf nás moc nerozmazluje. Takže pokud nemám materiál z Primacafe, tak kávu v podstatě nepiju, kromě jednoho snídaňového lavóra v práci kvůli kofejnu. Momentálně nyní čekám na pošťačku a statečně abstinuju.
Takové datum registrace tady není. To bychom museli jít do minusu. Mám pocit žes byl jeden z prvních na starém foru.
Ani nevím jestli je tady někde vidět datum spuštění fora.
Bylo to:
Datum spuštění: stř 16. led 2008 22:49:30
Davide, co tě zdrželo ty dva dny?