DObrý den,
koupil jsem si použitý kávovar Jura impressa E70, ale nemám k němu český návod a tak prosím nějakou dobrou duši která by mě pomohla ho najít, ev. pokud ho má doma tak okopírovala či oskenovala.( Doufám že jsem to téma dal sem správně).
V budoucnu určitě sem napíšu jaký kafčo je a jak přístroj funguje.
Díky Pavel
Jura Impressa E70
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Re: Jura Impressa E70
Tak návod již jsem sehnal, poslali mi ho z , a to zcela zdarma- skvělá a rychlá komunikace.
Pokud by ho někdo chtěl, tak není problém ho přeposlat
Ale psal jsem i na _www.jura-impressa.cz a tam za něj chtěli 1000Kč- zloději
později pošlu obrázky a popis
Kód: Vybrat vše
http://www.petraco.cz
Pokud by ho někdo chtěl, tak není problém ho přeposlat
Ale psal jsem i na _www.jura-impressa.cz a tam za něj chtěli 1000Kč- zloději

později pošlu obrázky a popis
Tak jak jsem slíbil tak po odzkoušení přístroje zde podávám svoje zkušenosti s tímto presovačem. Jelikož je to můj druhý presovač v životě a první plnoautomat, tak to berte s rezervou.
Takže: přístroj dělá kafe chuťově výborný- ale jako u všech káv záleží na značce a čerstvosti kávy. Co se týče šlehače mléka tak byl zpočátku problém že to moc pěnu nedělal, ale časem jsem zjistili, že stačí pouze delší dobu nechat přístroj zapnutý a pára je pak mohutná (cca 5-6min). Takže celkově jsem s výrobkem spokojen.
Zde je fotka
Takže: přístroj dělá kafe chuťově výborný- ale jako u všech káv záleží na značce a čerstvosti kávy. Co se týče šlehače mléka tak byl zpočátku problém že to moc pěnu nedělal, ale časem jsem zjistili, že stačí pouze delší dobu nechat přístroj zapnutý a pára je pak mohutná (cca 5-6min). Takže celkově jsem s výrobkem spokojen.
Zde je fotka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přeji dobrý den, dnes jsem zde registrovaný první den. Též jsem si koupil /v zahraničí/ přístroj na kávu značky Jura, ale typ Impressa C5 a nemám k němu český návod. Vyzkouším Váš odkaz petraco.cz, jelikož jsem na jura-impresa.cz dostal stejnou odpověď ... 1.000,- Kč včetně poštovného.
Dobrý den,
sháním český návod ke kávovaru Jura Impressa E70. Nenašel by se někdo, kdo by mi ho přeposlal?
sháním český návod ke kávovaru Jura Impressa E70. Nenašel by se někdo, kdo by mi ho přeposlal?
- Miri
- více pokročilý
- kávovar: IZZO ALEX DUETTO
- mlýnek: Mazzer Mini
Skúsili ste ich osloviť cez český web?
Slovenský by sa mohol snáď dať zohnať tu:
http://jura-impressa.cz/
http://www.juraworld.sk/jura_download.htm