Ahojte, nedavno som ziadal o radu, tak sa na oplatku podelim s vysledkom. Povodne som zacal so starsim Francis Francis X5, ktory som sa pokusil poriadne vypucovat a prikupit vtedy podla mna kvalitny mlyncek krups GVX 242. Nedopadlo to najlepsie a zda sa, ze kavovar bude potrebovat poriadny servis.
Vtedy padlo s priatelkou rozhodnutie kupit rovno novy kavovar ,ked uz sa tie vianoce blizia. Po dlhom skumani nie len tohoto fora a navysovania rozpoctu sme sa dohodli na Gaggia Classic a rovno aj novom mlynceku Ascaso Imini Steel i2.
Gaggia sa objednavala z coffeitalia.DE . Najprv som bol trosku vystraseny, ci to pride a v akom stave . Objednal som to v nedelu, do utorka mi neprisiel ziaden mail o vybaveni a odoslani objednavky, iba automaticky mail o prijati objednavky. Tak som im napisal co sa deje, hned mi odpisal tusim Marco, ze dostanem UPS tracing number ASAP. Do stvrtku zase nic, znova som pisal co sa deje a odpisala nejaka zenska, tiez pomerne hned, ze sa ospravedlnuju ale nestihaju a poslu az zaciatkom dalsieho tyzdna , najneskor v stredu. Tak som poslal este posledny mail, ze rozumiem , ale kedze to ma byt v podstate vianocny darcek, ci by nemohli skusit poslat skor. Na to som uz nedostal odpoved akurat v utorok rano na prekvapenie telefonat z UPS , ze maju pre mna balicek z nemecka. Cize to cele trvalo 9 dni v predvianocnom tyzdni, co povazujem za vyborne. Balik bol velmi kvalitne zabaleny, plus ako darcek kilo nejakej kavy. Celkovo som so shopom velmi spokojny.
Mlyncek som objednaval z ceskeho shopu coffeesource.eu. Tiez spokojnost. objednal v stredu vecer prislo dalsi tyzden v utorok. Grinder melie zatial dobre , i ked je velmi skoro na hodnotenie

Stale trosku lutujem ze som nepockal chvilku a nedosporil na Vario ale snad aj tento posluzi. Zatial co mi troksu vadi , je moc vysoko ten drziak na paku. Pohram sa s tym , mozno sa to bude dat znizit.
Gaggiu zatial moc nechcem hodnotit, pokusim sa vratit neskor po par kavach a hlavne ,az ked sa mi naozaj podari spravit presso. Velke sklamanie su tie predtlakove misky, dufal som ze ich nedostanem, resp nenechal si poradit ze tam urcite budu a tak este musim niekde zohnat normalne misky. Okrem toho kvalitne prevedenie kavovaru, pevny, tazky a pre mna velmi pohladny. Rovnako sa krasne hodi na moju nerezovu kuchynsku dosku . Viac momentalne nemozem hodnotit. Kupu zatial nelutujem
Pekny den a krasne vianoce prajem