je to uplně špatná volbahaldy píše: .......... za ty penize neni tento Krups uplne spatna volba...............
KRUPS 5280 nebo GAGGIA
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
Re: KRUPS 5280 nebo GAGGIA
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
-
- silně pokročilý
- kávovar: Gaggia Evolution
- mlýnek: Gaggia MDF
Žádáme crups crew, aby nám tu nedělali guerilla marketing ...
)

- honex
- pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Mohl byste o tom možná zkusit napsat do sekce moje zkušenosti s levným kávovarem. Aby i další lidi na fóru věděli jak "kvalitní" je to produkt. Předem děkujeme za budoucí členy fóra hledající informace.haldy píše:(drive jsme vlastnil SilverCrest z Lidlu, ale ten se pokazil a vratili mi penize) a rad si necham poradit.
Predem diky za vsechny vecne komentare.
K původní otázce mohu - z vlastní zkušenosti mohu gaggii doporučit. A s tím termostatem to zas není tak horké. Opravdu záleží kus od kusu.
-
- více pokročilý
- kávovar: Rocket Giotto Type V PID (2018)
- mlýnek: Eureka Libra
Jak jsem zde zakládal vlákno Krups nebo gaggia. Od listopadu 2012 mám Gaggia Baby twin. Zpětně mohu říct, že Krups ani náhodou, můžete si přečíst moje zpětné poznatky. Krups nedělá espreso, ale kávovou vodu, je to rozdíl jako "nebe a dudy". Já měl Krups 4050, nebo co to bylo, takže vím, o čem mluvím. Nepřetlakové misky musíte stejně mít, s přetlakovkama to není espresso, ale kávový mok. Na Krupse asi nepřetlakové neseženete, musel byste odpárat dno. Otázkou je, jak drží teplotu při extrakci, těch otázníků je tolik, že pokud chcete espresso, NENÍ CO ŘEŠIT A BÁDAT, BEŽTE DO GAGGIE (classci, Twin). Já mluvím za Twin a zatím spokojen.
Dál to už nemá smysl ani rozebírat.
Dál to už nemá smysl ani rozebírat.
Dekuji vsem za odpovedi - volba je tady jasna
.
PS: az budu mit chvilku, tak sepisu neco i o SilverCrestu

PS: az budu mit chvilku, tak sepisu neco i o SilverCrestu
-
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Doufám že to bude epický příběh kterak zlou bestii třeba poraziti aby se nezkušení rytíři nevrhali do boje zoufalého předem prohraného. Bestie zlá, na oko pohledná, je toliko proradná. Štěstí jest že život bestie krátký bývá a i rytíř slepý v zázraku procitne že ne princeznu krásnou měl nýbrž bestii proradnou hnůj kydající místo krmně božské. Rytíř takový jest hoden světla božího jejž jej povede cestou správnou bez nástrah životu nebezpečných. I tak na rytíře zbývá hodně zkoušek jest prověří bystrost jeho jakožto zručnost. Škoda těch co neprohlédli a princeznu za bestii mají, ovšem ti co prohlédli učiti na jejich chybách se mohou. Proto oslavujme jména těch co nás na světlo boží přivedou a překonat nástrahy pomohou.
Sakra, už nesmím pít ten bílí čaj, sry za OT.
Sakra, už nesmím pít ten bílí čaj, sry za OT.
Kávovary Gaggia- Espresso Color, San Remo- Jolly bar, Carimali- UNO.
Mlýnky Carimali- M1, Gaggia- MDF
To pravé ořechové nezačíná koupí kávovaru, ale tím až si člověk řekne "tfuj co jsem to dřív pil" :)
To pravé ořechové nezačíná koupí kávovaru, ale tím až si člověk řekne "tfuj co jsem to dřív pil" :)
- honex
- pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Tohle vypadá na něco onačejšího, než jen čaj...
-
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Dyť to psal jasně, akorát ten pravopis... Každej ale snad pochopí že jde o "(z) býlí čaj", teď de akorát o ty bylinky. Ty bych koupil aji s květináčem 

-
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Heh, opravdu jsem myslel bílý čaj. To o čem píšete jsem akorát jednou zkusil a zkombinoval s alkoholem a od té doby nikdy, Pavlovův reflex funguje až moc dobře. Od té doby jak alkohol tak "bylinku" nikdy, stačí přičichnout a vyvolává to i po dost letech dávivý efekt.
Štiťte se byliny zlověstné jejž ducha nabourává a do světů jiných nese duše naše. Když tuto bylinu dlouho užívati budete, bystrosti se vám nedostane. Jako nemrtví choditi budete po světě tomto.
Hold mám trochu jiný smysl pro humor, nehledě na to ke stvoření něčeho podobného není bylina potřeba. Jo pravopis a to mám zapnutou jeho kontrolu. Bojoval jsem s ním tak že jsem skoro propadal.
Ještě jednou se omlouvám za OT, doufám že to potom administrátor smaže.
Štiťte se byliny zlověstné jejž ducha nabourává a do světů jiných nese duše naše. Když tuto bylinu dlouho užívati budete, bystrosti se vám nedostane. Jako nemrtví choditi budete po světě tomto.
Hold mám trochu jiný smysl pro humor, nehledě na to ke stvoření něčeho podobného není bylina potřeba. Jo pravopis a to mám zapnutou jeho kontrolu. Bojoval jsem s ním tak že jsem skoro propadal.
Ještě jednou se omlouvám za OT, doufám že to potom administrátor smaže.
Kávovary Gaggia- Espresso Color, San Remo- Jolly bar, Carimali- UNO.
- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
zatím se dobře bavím, takže až potom
Co z toho, že zítra bude líp, pokaždé když se probudím, tak je dnes.
--------------------------------------------------------
kávovar: Gaggia Classic, Saeco Family xxxx, Rancilio S27, LaCimbali M25 Leader, Allegro espresso, Miklos (Rega), Faema Zodiac, Carimali Alfa
-
- více pokročilý
- kávovar: Nuova Simonelli Oscar, Gaggia Baby Twin,Gaggia New Baby Twin
- mlýnek: Lan San Marco, Gaggia, Ascasco
Taky se dobře bavím, v tomto případě se přimlouvám za nesmazání