Právě se rozhodujeme pro koupi přístroje na espresso, měl by to být dárek pro maminku k narozeninám. Pročítala jsem zde příspěvky a přemýšlela, který přístroj vybrat. Je toho opravdu hodně a zvolit, takový, aby to byl dárek pro radost a bez problémů, zřejmě bude obtížné. Ale narazila jsem na internetu na přístroj firmy a značky, dnes už bez AEG, Electrolux EEA 150, přístroj stojí něco kolem 3000 Kč a uvádějí se u něj tyto údaje:
Automat na espresso
EEA 150 CREMA
• profesionální vzhled a výbava
• systém předběžného spaření
• doplňkové sítko na kávové sáčky
• Thermoblok technologie: příprava kávy hned
po odstranění páry
• profesionální 15barová pumpa s předpařovací funkcí
• unikátní aroma díky sítku crema-plus
• otočná šlehací hubice s funkcí páry a horké vody
• polička na nahřívání šálků
• transparentní vyjímatelná nádoba na vodu; objem: 2 l
• vyjímatelná odkapávací miska
• držák na sítko s tepelně izolační ochranou
• barva: AluTec
• příkon: 1 000 W Tento přístroj se mi zamlouvá, ale jakožto úplný laik právě nevím, dle čeho se při výběru vyvarovat a po přečtení všech příspěvků jsem usoudila, že to bude docela věda
 Není zde někdo, kdo by měl s tímto přístrojem nějakou zkušenost? Či vůbec se značkou Electrolux v souvislosti s espressem anebo by mi mohl poradit, zda je toto dobrý výběr? Nejdříve jsem uvažovala nad Rowentou Prelude, která je zde na fóru "doporučována" začátečníkům, jako dobrá koupě pro začátek, ovšem trochu mě odradily ty problémy po používání, když to má být dárek. Ovšem to neznamená, že s Electroluxem nebudou taky
  Není zde někdo, kdo by měl s tímto přístrojem nějakou zkušenost? Či vůbec se značkou Electrolux v souvislosti s espressem anebo by mi mohl poradit, zda je toto dobrý výběr? Nejdříve jsem uvažovala nad Rowentou Prelude, která je zde na fóru "doporučována" začátečníkům, jako dobrá koupě pro začátek, ovšem trochu mě odradily ty problémy po používání, když to má být dárek. Ovšem to neznamená, že s Electroluxem nebudou taky   Děkuji.
  Děkuji.

Tak teď nevím.
 Tak teď nevím.