Nie je to taká hrozná vec. Ja som sa jedného dňa naštval že musím to už natrénovať, v Lídli nakúpil asi 5l mlieka a rozetkoval... Keď človek príde na princíp, tak je to už len o ladení detailovRedmann píše:Takúto rozetku keď raz spravím

Nie je to taká hrozná vec. Ja som sa jedného dňa naštval že musím to už natrénovať, v Lídli nakúpil asi 5l mlieka a rozetkoval... Keď človek príde na princíp, tak je to už len o ladení detailovRedmann píše:Takúto rozetku keď raz spravím


 priamo od zdroja
 priamo od zdroja 
 . Zkoušel jsem na radu Morseeho mikropěnu v průběhu šlehání roztáhnout a výsledky řekl bych lepší... Zítra jdu pro mlíko přímo ke zdroji (krávě) tak uvidím. Chce to pořádně trénovat což je problém, protože sám piju jen espresso případně ristretto :D
. Zkoušel jsem na radu Morseeho mikropěnu v průběhu šlehání roztáhnout a výsledky řekl bych lepší... Zítra jdu pro mlíko přímo ke zdroji (krávě) tak uvidím. Chce to pořádně trénovat což je problém, protože sám piju jen espresso případně ristretto :D 
  
Kód: Vybrat vše
http://coffeegeek.com/guides/frothingguide/steamguide ), které je sice pasterované ale hodně tučné a není homogenizované. Chutná báječně, tak jsem se těšil na to úžasné latté, ale místo mikropěny to byla spíš makrobída
 ), které je sice pasterované ale hodně tučné a není homogenizované. Chutná báječně, tak jsem se těšil na to úžasné latté, ale místo mikropěny to byla spíš makrobída 