Dnes to přišlo, hned jsem to otevřel, ani jsem to nepřesypal do dozy a z pytlíku udělal první kafe.
Nebyl jsem si jistý, jestli ta výsledná chuť není ovlivněna tím, že jsem to dělal hned, tak jsem to nechal v doze 2 hodinky odpočnout.
Už mám v sobě třetí dávku a je to naprostá bomba. Takhle hustý kafe, který se táhne jako med než to dovalí do hrnku, arabika s pořádnou pěnou - a hlavně absolutní nula kyselost. Prostě nula!
A chuť je mi až podezřelá. Nenamáčel jste ty zrna během pražení do karamelu? To je až překaramelizovaný kafe. Jak to popsat - malinko hořkokořeněné a maximálně ultrakaramelové. No, učitelka češtiny by mi dala za 5, ale takhle mi chutnala první, druhá a třetí dávka. Uvidím, jak to bude chutnat za dva tři dny, na dýl mi těch 100g nevydrží.
Odpoledne si dám další, teď už cítím, jak mi jede pumpa a ono v padesátce si člověk musí dávat bacha

Lituju, že jsem vzal jen testovacích 100g, tohle kafe prosím mějte skladem imrvére !!!!