mám svojí zkušenost s tímto strojkem. Jedná se o kapslovač od Tchiba.
Zakoupil jsem ho jako kompromis než si našetřím na lepší stroj (uvažuji u Gaggia Classic).
Dříve jsem pil kávu většinou instantní, různé druhy, ale už jsem se jí pomalu přepil

Docela tento přístroj chválili v rámci možností samozřejmě. Je možné si vybrat z tří možností tlaku( filtrovaná káva,krémová a espresso) a použít i trysku na šlehání mléka,což byla dle mého velká výhoda od ostatních výrobců kapslovačů.
Proštudoval jsem weby a zjistil, že tyto kapsle se dají snadno opětovně plnit svou vlastní kávou, tudíž jsem zainvestoval a koupil ruční mlecí strojek na kávu od Českého výrobce. Ten strojek byl z 2/3 stejně drahý jak ten přístroj,ale investice do budoucna řekl jsem si.

Musím říci, že jsem přestal pít kávu instantní úplně, není opravdu dobrá. Občas si ji udělám v práci,nebo jí dostanu na návštěvě.

Vyzkoušel jsem různé druhy kávy(Lidl,Billa, a i lepší kávu kterou jsem si dovezl z Prahy
Horší zkušenosti mám s kávou Lavaza z Billy, neprotéká jemně namletá.Musím ji namlít hrubší,ale není to ideální. Extrakce není dokonalá, malý tlak a to jsou samozřejmě slabiny tohoto přístroje.
Zajímal by mě Váš názor na tento přístroj a zda je to takový propadák ve srovnání s ostatními přístroji.