
Díky moc!
Primacafe som neskusal kedze tam nieje moznost objednat na Slovensko beznym sposobom. Samozrejme, ze by som to najradsej ochutnal ako etalon. Misky som prerobil hned na zaciatku. Odrezal som dno. Podla vsetkeho to asi pripravujem spravne, nemam problem urobit 25/25 s cremou. Minul som uz kopu kavy aby som ziskal aku taku skusenost aspon s technikou pripravy. Mnozstvo kavy som testoval aj na otlacenie srobu aj podla odmerky aj od oka. Tempovat sa snazim ako vidim na youtube. Vahu som objednal, zatial nemam. Akoze nejaky rozdiel v tych kavach citim, mozno by som ich vedel aj laicky popisat. Len stale neviem ako si mam predstavovat chut cokolady, brusnic, orechov, madu a co ja viem coho. Ja si predstavujem karamel a mad inak, asi sa to mysli nejako prenesene.papun píše:Tvůj dotaz je zahalen tajemstvím. A hned pro začátek. Zkoušel si zdejší kávu z Prima Café? Protože z osobní zkušenosti vím, že není pražírna jako pražírna. Spousta pražíren je jen módní trend. Jednoduše PC ti dodá prověřenou kvalitu. Tím eliminujeme kvalitu suroviny.
Dle popisu vybavení - Classic a CM 70 jsou dostatečné zařízení pro tvorbu dobrého espressa. Jaké používáš misky? Originální přetlakové? Kolik kávy dáváš do misky? A jak ti káva teče? Respektive za jak dlouho kolik ti nateče kávy?