Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s automatickým espresso makerem Jura ena micro 1? Dostali jsme ho darem a zvažujeme, jestli si ho nechat nebo prodat a pořídit lepší.
To je pravda :D tak doplňuji - nejraději bych pákový kávovar, příprava kávy je pro mě totiž rituál. Donedávna jsem měl pákové DeLonghi, které odešlo a dostalo se mi do rukou Jura, tak zvažuju zda si ho nechat nebo vyměnit za pákový. Hodně mě zaujal nový Catler es8013, líbí se mi mlýnek a samotný přístroj v jednom, ale bylo tady hodně negativních komentářů ohledně bojleru a teploty u es8012.... Ale es8013 tady ještě nikdo moc nehodnotil (jestli se nepletu), tak nevím jakým směrem. Každopádně bych chtěl pákový dobře vypadající přístroj - Gaggia ani Rancilio mě designem neoslovily - funkčně sice top, ale jde mi i o vzhled. Teď jen doufám, že existuje designově pěkný a zároveň dobře funkční espressovač :D
jaromi : Gaggia ani Rancilio mě designem neoslovily --Tak to budeš mít hodně těžké s výběrem stroje, mi co na prvním místě máme výsledek, to co z kávovaru teče do hrnku tak a aby to bylo pitelné, tak ty budeš hledat stroj co lahodí oku.
Oba horeuvedené "škaredé" stroje teda R.Silvia a G. Classic keď som videl na živo tak sú omnoho krajšie ako z fotiek.
Poviem to tak, že neurazia v žiadnej kuchyni alebo obývačko-kuchyni. Dizajn je podľa mňa u oboch nadčasový a aj za niekoľko rokov bude in. Samozrejme ale existujú aj lepšie/zaujímavejšie dizajnové kúsky
Mal som Graef 70 už s podložkou a bolo to dobre.
Vraj časom usadajú kamene, lebo je to uložené v plaste, ale ja som s tým nemal žiaden problém.
Ja som chcel profi 12 kg., len kvôli tomu som menil