ondrada píše:Jestli jde ke kafi voda o teplotě 75 stupňů, tak je to IMHO hrozivě málo, alespoň pro většinu káv - a ve většině případů bych očekával kyselej výsledek... Což odpovídá tomu, co píšeš...
Škoda ,že se nikdo nepokusil naměřit alespoň něco na jiných Gaggiích,protože to měření,které jsem změřil nemusí nutně znamenat,že jde na kávu těch 75C,ale může to být zkresleno zchlazením o páku a čas,který trvá měření a tím pádem vyprázdnění bojleru atd...Poprosil jsem jednoho kávičkáře v SZ,takže aspoň to.
Nicméně po návratu na jinou kávu( směs arabik a směs robusta+arabika) je espresso opět parádní.Vizuálně je káva tmavší.
Jestli se potvrdí,že jde ,,studená,, voda ke kávě ,tak nezbývá než vyměnit termostat nebo nejlépe nainstalovat PID.
Ještě jedna varianta mě napadá:
Twina odvézt do práce a domů pořídit RS nebo něco podobného.
