Říkám, že jsem komentoval ne kávovar, ale tu poznámku o kávě z Lidlu, která ukazuje na to, že Vám fórum bohužel moc nedalo. S Lavazzou z Lidlu ověřenou na Internetu o moc lepší kávu nedostanete nejspíš ani z mašiny za půl milionu - surovina, to je ten směr kam se zaměřit, stroj až kdyžtak potom.
To, co jste teď napsal, je totiž mimochodem typický nešvar českejch kaváren, ale spousta lidí je o tom nesmyslně přesvědčená - "Máme drahou mašinu tak musí dělat dobrý kafe. A kdo nám to kafe dodá nejlevnějc?" v kombinaci s neznalou obsluhou je přesně to, co pak dostaneme v běžný "kavárně" na stůl.
Ke stroji bych jen doporučil dát do něj kvalitnější surovinu (a pak jí třeba zkusit i vedla v kancli, a hlavně přesně tak jak se má, pokud tam mají slušnej stroj), tím kafe vylepšíte velmi podstatně i se SilverCrestem. Zkuste to, uvidíte

Slušnou kávu se tu z něj některým před Vámi dostat podařilo, ač to bylo poněkud krkolomný, jako u každýho levnýho stroje
Ale jsem tu OT, takže bych tuto svou poznámku, která mi ulítla (nojooo, zas sem to nevydržel... Pardon pardon pardon...), nechal být a pokračovat na toto téma můžeme případně v jiným vláknu.