asi jsem neuvěřitelný klikař. První klika byla když jsem si na konci loňského roku chtěl koupit stroj Catler a objevil jsem toto fórum. Samozřejmě, že doma Catler nemám
 Druhá klika byla v tom, že pro nákup stroje jsem zvolil BunaCafé, kde jsem zakoupil poslední stroj, který byl skladem. Ano, byla to Gaggia Classic
  Druhá klika byla v tom, že pro nákup stroje jsem zvolil BunaCafé, kde jsem zakoupil poslední stroj, který byl skladem. Ano, byla to Gaggia Classic   Takže jsem nyní hrdým vlastníkem jednoho z posledních strojů, který asi ještě stál za to.
 Takže jsem nyní hrdým vlastníkem jednoho z posledních strojů, který asi ještě stál za to.Tímto chci poděkovat všem diskutujícím, jejichž příspěvky mě přivedli na správný směr. Teď už jenom došetřit na Rancilio Rocky

Petr Veverka

Teoreticky aj toto môže vydržať dáke roky, ale jak vidim tie plasty a rychlouchyty, tak pochybujem.  Ked vymení, tak zoberem predošlú verziu. Keď nie, tak sa s tým zmierim. Koniec koncov, neje to až taká hrôza, a s pohode mlynčekom a s trochou praxe dúfam, že urobím kávu za ktorú sa nemusím hanbit
 Teoreticky aj toto môže vydržať dáke roky, ale jak vidim tie plasty a rychlouchyty, tak pochybujem.  Ked vymení, tak zoberem predošlú verziu. Keď nie, tak sa s tým zmierim. Koniec koncov, neje to až taká hrôza, a s pohode mlynčekom a s trochou praxe dúfam, že urobím kávu za ktorú sa nemusím hanbit