Tady lítost není moc na místě, to je asi jak kdybych řekl, že jsem si v Tescu koupil kolo protože chci začít pořádně jezdit, jenže ono to kolo nějak vrže a po dvou kilometrech začíná být jízda na něm utrpením... Jenže ho ještě nemám moc dlouho, tak je mi líto koupit nějaký kolo na kterým se bude dát jet dál a budu radši jezdit (resp. se trápit) vždycky jen ty dva kilometry, který ujet sice blbě, ale jdou.tomig píše:Tak ten mlýnek Krups nemám zas tak dlouho, je mi líto, abych se ho zbavoval...
Přece to, že jsem něco nikdy nedělal ("sladká" nevědomost), neznamená, že to nemám zkoušet. S takovým přístupem bysme tu všichni pili českýho turka ze standardky za 4,50

Tím neříkám, že s tím DeLonghi problémy budou, ale je to levnej automat plnej plastu, kterej může, ale taky nemusí, být bez problémů. Jde o to, jak je definovaný onen zádrhel, prostě je to standardní levný automat se všemi svými výhodami i problémy.
Řekl bych, že pokud je důvod přechodu z páky na automat (doma, ne v kancelářích a podobně) jiný než to, že má kávovar používat někdo, kdo není ochotný věnovat slušnýmu kafi víc než postavení hrnku a zmáčknutí tlačítka, hodně bych si to rozmyslel