automat Seaco nebo pákový Gaggia?

Na co při výběru kávovaru dát pozor
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.

Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code

* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
xjurasek
začátečník
kávovar:
mlýnek:

Re: automat Seaco nebo pákový Gaggia?

Příspěvek od xjurasek »

Já si ten DeLonghi budu brát na splátky :cry: nemám bohužel možnost dát 10k takže je to blbé ale co se dá dělat blíží se vánoce a přesně před rokem jsem si k vánocům kupoval Nescafé Dolce gusto :grin: jsem z něj byl uplně vytěšený protože na to byla velká reklama a já starý blázen jsem si to chcel vyzkoušet a zjistit jaké to je :grin: Kafe dělá dobré jen je právě velká nevýhoda že kupujete pořád ten samý druh takže cafe pořád chutná stejně a to se časem přepije a omrzí. Tak se těším ja Jezžíška až mi přinese nový automat :grin:
drahus
kávovar:
mlýnek:

Příspěvek od drahus »

Bohužel ho mám také tak. Hotovost jsem dohromady nedala :cry: :oops:
primacafe
Administrátor
kávovar: Carimali ALFA
mlýnek: Carimali Junior

Příspěvek od primacafe »

xjurasek píše:...... Kafe dělá dobré jen je právě velká nevýhoda že kupujete pořád ten samý druh takže cafe pořád chutná stejně a to se časem přepije a omrzí. ...... :grin:
I toto bylo zde na fóru několikrát zmiňované. Jen někteří čtenáři to nechcou pochopit, že tyto jednoúčelové stroje si vynucují používání omezeného výběru káv. Tyto speciální náplně jsou i cenově nevýhodné proti běžné kávě. Prodejem těchto strojů, si výrobce zajišťuje i prodej své kávy do těchto kávovarů. Proto je vyrábí.
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Kupujeme nový kávovar“