Po 2 měsících provozu stroj tekl spodem. Čas od času jsem měl na lince málo či hodně vody, která někudy spodem vytékala. Reklamováno, provedeno přetěsnění.
Po cca dalších 4 měsících se opět sem tam objevila loužička. K tomu se přidaly další závady - stroj se sám od sebe pustil. Koukám na televizi a z kuchyně se ozve zvuk čerpadla a ze sprchy teče voda. Pravidelně několikrát týdně. Kromě toho se vymazaly uložené dávky z pamětí 1/2 espressa. Po uložení znovu do paměti to vydrželo do nejbližšího použití. Jindy se celý panel rozblikal a přístroj šel pouze vypnout. Reklamováno, přístroj si nechali celý měsíc = reklamační lhůtu. Provedena výměna "o" kroužku, výměna ovládacího panelu.
No dobrá. Předevčírem jsem přístroj donesl domů, vše fungovalo, konečně zase kááávička

Stroj je "Made in Romania" a já už nemám chuť znovu experimentovat. Mám dát Gaggii další šanci, nebo si nechat vrátit peníze a jít třeba do Rancilie? Co byste mi poradili? Mám smůlu na zakletý kus a nebo prostě s přesunem výroby do Rumunska šla kvalita do pr....?