Sice prekrocene vsetky hranice finacne ktore som si povodne dal ale nakoniec kvalita rozhodla. Takze Zhrniem to do par bodov:
- napenovanie mlieka sa da robit aj s jednobojlerom ak to nieje 5 cappuccin denne ..takze jednobojler
- pre nejaku stabilitu a objem som nechcel 0,3l a preto som uvazoval o 0,5 a 0,75l
- spracovanie a kvalita vyrobku - toto pre mna bol ten najzasadnejsi moment rozhodovania
- pristup predajcu schopnost a ochota vsetko yvsvetlit a byt trpezlivy ...to rozhodlo odkial si to zoberiem
- dalsi faktor ze sa mi ten kavovar musel pacit vyzorom a tesim sa na neho
Z tohto vsetkeho a mnohych dalsich informacii vysiel... tramtadadaa.... kavovar ECM Classica PID
Mlyncek:
Rozhodovanie obmedzovalo niekolko faktorov:
- cena ... urcite som nechcel ist cez 10tisic a cim menej tym lepsie
- velkost... zena ma obmedzila na nejaku co najmensiu velkost(profi repasy boli prilis velke)
- funkcnost a zivotnost ... konicke kamene nakoniec vypadli z vyberu a siel som po plochych
- malo kav a do paky takze fresh kavovar bez zasobniku a davkovaca pomletej kavy (aj preto vypadli repasovane profi stroje z vyberu)
Nakoniec to bolo o kompromisoch nieco za nieco a vyhral mlyncek Ascaso Steel 1 bez casovaca.(este nieje kupeny pojdem pre neho zajtra ale s casovacom sa mi to pohodlne naozaj nezda)
Takze dakujem vsetkym za ochotu odpovedat a pomoct. Ak by niekto chcel poradit odkial kavovar kludne mi napiste spravu rad pomozem a poradim zas ja. Mam teraz nastudovaneho dost