Zatial som pozeral na tento DELONGHI EAM 2000B Caffe Venezia,ale bodla by funkcia meraca poctu vydanych kav pre kontrolu vydaja.Tento to nema

Tak tomu už vůbec nerozumím. O co tady vlastně jde. Když byl nějaký kávovar doporučený, někým kdo v tom má prax, tak co se chce po nás. Nezdá se vám to postavený na hlavu?PowerFull píše:... lebo mi bol odporuceny zo zdroja ktory ma v tomto prax ......|
No a preto si väčšina z tu diskutujúcich už nie je schopná vychutnať kávu mimo svojho domova. Takmer všetci prevádzkovatelia barov a "prevádzok" kávu odfláknu nejakým lacným automatom aby sa ani obsluha nemusela o nej a jej správnej príprave nič učiť a kupujú tie najlacnejšie suroviny.PowerFull píše:odporuceny zo zdroja ktory ma v tomto prax ,cize male bary a prevadky kde taketo riesenie bolo postacujuce
Ještě nezačít a už uvažovat o tom, že to nevyjde, není to opět postavené na hlavu? Na 100procent si buďte jistý, pokud k tomu budete takto přistupovat, že budete rád, když to za ten rok zavřete se ztrátou a bez velkých dluhů.PowerFull píše: .......ale ked mi to nevijde.... |
Imho NIKDO na tomhle fóru dobrovolně nevezme do pusy Illy, Alfrredo, Zegafredo atd., protože se zmlsal na čerstvě vypražených kávách od zdejší firmy. Fakt - ten rozdíl je brutální.PowerFull píše:a k tej káve, bola mi odporucena ako fajn káva značka Alfredo pomer cena/kvalita a tu by som asi aj bral ale necham si poradit.