je to Saeco nebo Gaggia?
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
je to Saeco nebo Gaggia?
...dobrý den,pročetl jsem tu celé fórum než jsem se rozhoupal koupit si kávovar na expresso.Je tu mnoho poučného a je vidět,že udělat skutečné expreso je věda..........a protože mě omezovaly i finance,nakonec jsem koupil Saeco Gran Crema-chtěl jsem původně koupit nějakou z levnějších Gaggií (asi Color),ale protože jsem se chtěl vyhnout případným problémům při reklamaci-a Gaggii jinak než přes internet pro mě nebylo dostupné,tak jsem koupil v klasickém obchodě toto Saeco Gran Crema.........no a jaké bylo mé překvapení,když na výrobním štítku je Italy-Gaggia..............tak ani nevím co to vlastně je........ale to je jedno,doufám,že z toho něco vyždímu a po vánocích si zde taky koupím nějaké dobré kafe a zaexperimentuji...........a pak sem napíšu...........HEZKÉ VÁNOCE !!!!!!!!!
Saeco Gran Crema
- hnup
- silně pokročilý
- kávovar:
- mlýnek:
Re: je to Saeco nebo Gaggia?
Mám taký vodojem, že Saeco a Gaggia sú už nejakú dobu majetkovo previazaní. Keďže však obe značky mali aj predtým kvalitné výrobky, asi to nebude na škodu veci.
Doteraz som bol hlúpy... Ale teraz u mňa nastal obrat o 360 stupňov.
- RudyT
- kávovar: Isomac Zaffiro, La Pavoni Esperto
- mlýnek: Gaggia MDF, Baratza Sette 270wi
Saeco vlastní firmu Gaggia. Viz. Wikipedia-Gaggia
.....aha,tak jsem se rozhodoval mezi Gagií a Saecem a takto ja to vyřešené.............. 

Saeco Gran Crema