Kód: Vybrat vše
 https://www.rhvending.cz/delonghi-nd-sitko-filtracni-525mm-do-paky-pro-1-porci-bar-41-ec100200/
Kód: Vybrat vše
 https://www.rhvending.cz/delonghi-nd-sitko-filtracni-525mm-do-paky-pro-1-porci-bar-41-ec100200/
 Netrpělivě čekám, až nepřetlaková miska dorazí...A doufám, že se mi podaří alespoň takové expresso, jako já právě v tom vlákně na obrázcích. Protože to co mi zatím z přetlakové misky vytéká je absolutně bez té krásné "husté" konzistence a bez jakékoliv cremy
 Netrpělivě čekám, až nepřetlaková miska dorazí...A doufám, že se mi podaří alespoň takové expresso, jako já právě v tom vlákně na obrázcích. Protože to co mi zatím z přetlakové misky vytéká je absolutně bez té krásné "husté" konzistence a bez jakékoliv cremy 
 ...Každopádně děkuji za info...Snad bude nepřetlak. miska těsnit :D :D
 ...Každopádně děkuji za info...Snad bude nepřetlak. miska těsnit :D :DKód: Vybrat vše
https://www.rhvending.cz/delonghi-tamper-nerez-pechovadlo/

Prosím ťa, vidíš v káve aj rozdiel, keď upraviš teplotu? Na 680 sú tri úrovne, merať som to veru nemeral... Ďakujem.dali001 píše:Přesně tak, teplota má zásadní vliv na chuť. Já na EC 680 používám zásadně tu nejnižší teplotu, presuju 30 vteřin.
Spodek misky mám zcela oříznuty a aby káva netekla kolem, jak také píšeš, mám na spodku páky jakýsi gumový trychtýř. Ten navíc neochlazuje vytékající kávu tolik, jako původní kovový spodek misky.
Pokud kávovar umí regulovat teplotu, není co řešit, důležitý je spolehlivý mlýnek, čerstvě upražená káva a správný postup při přípravě.

 ), tak až mám normálne obavy z pondelka, keď by som mal doviezť z BA nový kávovar a neviem si veľmi predstaviť, že z toho vylezie ešte niečo lepšie... to už sa môžem potom rovno
 ), tak až mám normálne obavy z pondelka, keď by som mal doviezť z BA nový kávovar a neviem si veľmi predstaviť, že z toho vylezie ešte niečo lepšie... to už sa môžem potom rovno  