tak som kupil kimbo espresso 60% je tam robusta (inak vzdy mi viac chutili espresso zmesi kde bola aj ta robusta) mam rad chut kavy tak ako ked rozbalite to vrecko s kavou a vyjde vona tej kavy tak presne takto nejak si predstavujem chut...a ta kyslost tam zvykne vadit resp je dobre ked je jej tam tak na pozadi co zabezpeci mensi pomer arabiky...
Kazdopadne som sa hral s tou hrackou mlyncekom - a predstavte si ze ked nastavim srubu na najemnejsie tak mi to uz ani nepretecie resp natecie na takych 17ml napr. cize pekne huste... ale po minuti snad polky vrecka som nasiel spravnu hrubku
Z delonghiho mi natieklo 17ml a ked dam vasiu hrubku tak zas natecie 40ml takze tam to neviem presne vychytat ale rozhoduju pol milimetre na nastavovacej srubke
Skusil som si to dat akorat do toho electroluxu a presne 30ml - Bola by to parada, kava je da sa povedat oukej - mam tam ale 2 male zadrhele - najprv vyleti viac kavy a potom "kvapka" takze je tam troska nepomer z akeho je tych 30ml zlozenych...a druha vec dost hreje kavu a mam pocit ze je chutovo "slabsia" nez tych 17 alebo 40ml z delonghiho ktory ju ma taku nejaku "iba" teplu ale kava zas vychadza konzistentne...
chapem ze sa tu bavime o vtipnom mlynceku a domacich lowend pakovaroch ale myslim ze tymto si musi prejst kazdy aj s tisic eurovou vybavou

U elektroluxu podla mna skoncim na tom ze ma moc horucu vodu...a potom neviem ako technicky vysvetlite ze najprv pretecie viac vody a nasledne nakvapkava...u delonghigo zas budem musiet skusat mikromilimeter posuvat na mlynceku a skusat dookola...viac by mi ale vyhovovalo keby som nasiel optimum u delonghigo...