po přestěhování z libereckého kraje do středočekého kraje, mě nemile překvapila změna chutě kávy (espressa). Nechápu to, jak velká to byla změna směrem k horšímu. Vzhledem k tomu, že používám stejnou kávu, stejný mlýnek, stroj a postup. Tak to přisuzuji právě k jiné pitné vodě.
Je to možné, že je to až tak hodně znát? Až se mi tomu nechce věřit.

Zde přikládám poslední aktuální rozbory pro danou oblast: Vzhledem k tomu, že mám HX stroj, tak větší část vody padne na flushing. Rozhodně se mi nechce tahat žádné PETky s vodou (velká spotřeba vody a zbytečné zhoršování ekologie).

Dokážete někdo na základě těchto údaju mi potvrdit či vyvrátit mojí domněnku?
Pokud potvrdit, dá se s tím něco dělat? Jestli má smysl začít řešit nějakou filtrační konvici od Brity a nebo to jsou vyhozené peníze.
Díky moc za postřehy či nasměrování.