Poprosil by som o radu. Kupil som kavovar Ascaso Basic (vyroba 1/2016) klasický pákový, 2 pretlakove sitka, 2 nepretlakove, a 1 na esepody (nezajem

Dal som prec gumicku nanosy kavy tam boli okolo v celej hlave až až ... vymenil aj silicone gasket(I.54) pod sprchou (I.2698). Pre info prikladam schemu.
Sprchu aj sitko som nechal trochu vyluhovať v detergente Coffee Clean, pekne ciste vycistilo. Sprcha sa uťahuje 3 skrutkami (I.304).
Po poskladani som mal pocit, že tečie moc pomaly voda z hlavy, male množstvo. Rozobral som tentokrat som sprchu nedotiahol "na smrť" iba akurat podla pocitu odporu skrutiek. A zmeral som prietok.
Bez sprchy natieklo za 30s asi 90ml vody. So sprchou za 30s asi 57ml, so sitkom as 47ml.
Nie je to malo?
Alebo ked sa vlozim paku s kavou , a ta bude klasť odpor vode zvvysi sa tlak a pretlaci ju?
Mlyncek mam rucny Rhinower Ceramill, kavu cerstvu od Coffeein (slovensky praziar) Guatemala, prazena pred 2 tyzdnami. otvoreny cerstvy sacok 200g.
Single Espresso nebolo nebolo zle (9gr.) ale crema slaba a to som este nemal najjemnejsie mletie (asi 3stupen od nulovej polohy), aj tak tieklo 30ml až za 47s. tym padom mi vychadza že to chce vacsi tlak...
Trochu moc som sa rozpísal, ale ak by ste nahodou mali nejake napady budem velmi vdacny.
EDIT: Prikladam este komplet PDF schema ... ako pozeram tak tento zazrak ma Solenoid , 3 cestny ventil - mohol byť mat vplyv na tlak, pripadne nejake jeho nastavenie, prečistenie ?
Pekny den prajem