po paru dnoch hladania a vyberu na internete som bol uz rozhodnuty objednat Sage Barista Express na vyrobu espressa a dalsich mliecnych kav pre moju zenu. Vyrabal by som ich pravdepodobne ja, ktory kavu nepije.

Narazil som na Vase forum a tuto sa o Sage/Breiville/Catler nevyjadrujete pekne. Chapem. Pozeram teda "zakladne" Rancillio Silva alebo Gaggia Classic New. Ma to vsak zmysel, ked som len teraz kupil novy mlyncek Rommelsbacher ekm 300? Bude tento mlyncek dostacujuci na espresso?
Alebo radsej vziat Aeropress ci ine alternativy (French Press mame) a ostat pri tom? Alebo kupit plno automaticky stroj a len si zohnat lokalneho praziara?
Bohuzial zijeme uz na dedine a v okoli ziadna kaviaren nie je. (holt, uz nezijeme v Brne a zene chyba kvalitna kava.) Snad najdem v okoli 50km aspon kvalitneho predajcu prazenej kavy.
Kavu osobne nepijem, vedel som o nich takmer nic. Vzdelavam sa v tom tyzden a zistujem co je co.
Dakujem za Vase nazory.
M