Dostanu kafe a doma tomu dám všechnu lásku a péči - použiju precizní misku a dám do ní víc kafe a vyladím to. Chuť je zastřená nevýrazná a prostě trochu kyselá. Pak jdu ke kamarádovi do jeho espresso baru, kde ochutnám stejné kafe. Mele ho na mythosu 1, který má kónické kameny a dá tomu násobně méně péče než já. Jeho espresso je fantasticky šťavnaté, plné, chutné a prostě je tam celé spektrum chutí a já se tomu doma ani neblížím. Doma ladím každou vteřinu extrakce a on to šlendriánsky hodí od boku a je jedno jestli to teče 27 vteřin nebo 37, vždy je to lepší.
Vím, že mé kameny prostě generují prach a to nezměním a tím to je. Nicméně potýká se někdo s tím stejným a ví jak tomu pomoct? Spokojil jsem se s tím, že kafe přizpůsobuju mlýnku. Mlýnek měnit nechci, protože tenhle můj Mazzer mini elektronic-A jsem koupil v dražbě na Aukru za 5500 Kč a chci z toho úspěchu dál těžit
