Ahoj,
Tak už mě potkal také problém s ovládáním, kdy se kávovar sám zapíná a vypíná....prostě opruz.
No, když mám ten druhý na díly, tak jsem zkusil vyměnit dotykový panel, který přece blbne, ale nepomohlo to!!
Proto jsem také přidal tento příspěvek, protože všude je napsané, že blbne dotykový panel, ale nikde jsem nenašel info, že by to mohlo být úplně něčím jiným a může to potkat i jiný kávovar se stejnou deskou. Sice se to může projevit jinak z důvodu absence dotykového ovládání, ale blbnout to může.
Vzal jsem to eliminační metodou (moc možností tam není..jen 2

) a zjistil, že je vadná hlavní deska, kterou jsem vyměnil a kávovar šlape.( samozřejmě jsem prvně zkoušel i kabeláž mezi dotyk panelem a deskou)
Když jsem to jen na rychlo řešil v práci s elektrikářem, tak mi potvrdil moji domněnku, že od pohledu jsou součástky a kondiky ok a problém by mohli být relátka. Samozřejmě může být problém v kterékoliv jiné součástce, ale relátka byl i můj první názor, protože jsou jako jediný díl mechanická a podléhají opotřebení, navíc jdou jednoduše vyměnit a cena mě nezrujnuje. Objednal jsem identická relátka a během pár dní by už snad mohli dorazit, vyměním a uvidím jestli to pomůže.
Potom dám info, jak to dopadlo, protože myslím nejsem jediný kdo zde kávovar používá a deska je navíc shodná i s jinými kávovary.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.