Tykání nevadí,vlastně s tím mám taky trochu problém,jelikož jsem z jiných fór na tykání zvyklý,tak se mi to někdy plete.
Já jsem si vlastně ani tento mlýnek nevybral,on si mě našel sám

,takže jsem ani nějaké dilema jestli s dávkovačem nebo bez neřešil.Narazil jsem na netu na inzerát na prodej mlýnku do restaurace,nic moc jsem od toho nečekal,ale jelikož to nebylo daleko od mého bydliště,tak jsem tam zkoušel napsat,s tím že je lepší koupit jakýkoliv mlýnek než nemít žádný.No a vyklubal se z toho tenhle,navíc téměř nepoužívaný.Za 1500Kč.
Mašinka je to skvělá.Nastavení hrubosti mletí má velmi jemné odstupňování.Motor má sice velmi pomalý chod,ale vzhledem k velkému průměru kamenů mele mlýnek dostatečně rychle.Celkově je mlýnek velmi tichý.Velmi jednoduché je i čištění,stačí nadzvednout horní nádobu a celý prstenec s horním kamenem vyšroubovat.
Co se týče rozměrů,tak mlýnek je docela úzký,takže moc míst nezabere.Na negativa jsem zatím nenarazil.
Z toho dávkovače jsem měl taky trochu obavy.Nejdřív jsem zkoušel na dávkovači nastavit přesnou dávku,tak aby mi nadávkoval tolik,kolik potřebuji do páky,ale to v praxi moc nefunguje,ten dávkovač zas tak přesný není,pokud chceme být přesní,tak jak je potřeba při přípravě pressa.
Osvědčil se mi způsob,který používá ten maník na
tomhle videu,dávkovač nastavit na minimum,namlít víceméně tolik,kolik je třeba a pak nacvakat do páky přesně kolik potřebuju,přebytek lze vrátit zpátky do dávkovače.Je to i čistý způsob,nic se při tom nerozsypuje a ani nenadbývá.