automat Seaco nebo pákový Gaggia?
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.
Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code
* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
- xjurasek
- začátečník
- kávovar:
- mlýnek:
Re: automat Seaco nebo pákový Gaggia?
Já si ten DeLonghi budu brát na splátky
nemám bohužel možnost dát 10k takže je to blbé ale co se dá dělat blíží se vánoce a přesně před rokem jsem si k vánocům kupoval Nescafé Dolce gusto
jsem z něj byl uplně vytěšený protože na to byla velká reklama a já starý blázen jsem si to chcel vyzkoušet a zjistit jaké to je
Kafe dělá dobré jen je právě velká nevýhoda že kupujete pořád ten samý druh takže cafe pořád chutná stejně a to se časem přepije a omrzí. Tak se těším ja Jezžíška až mi přinese nový automat 
Bohužel ho mám také tak. Hotovost jsem dohromady nedala

- primacafe
- Administrátor
- kávovar: Carimali ALFA
- mlýnek: Carimali Junior
I toto bylo zde na fóru několikrát zmiňované. Jen někteří čtenáři to nechcou pochopit, že tyto jednoúčelové stroje si vynucují používání omezeného výběru káv. Tyto speciální náplně jsou i cenově nevýhodné proti běžné kávě. Prodejem těchto strojů, si výrobce zajišťuje i prodej své kávy do těchto kávovarů. Proto je vyrábí.xjurasek píše:...... Kafe dělá dobré jen je právě velká nevýhoda že kupujete pořád ten samý druh takže cafe pořád chutná stejně a to se časem přepije a omrzí. ......
mlýnek: Gaggia MDF, LaCimbali MD6, Rancilio MD50/AT, La SanMarco, LaCimbali HR Automatico Silver, Carimali Junior