SAECO HD8325

Na co při výběru kávovaru dát pozor
Pravidla fóra
Dodržujte pravidla fóra ZDE
Než začnete psát svůj příspěvek, použijte funkci Hledat.

Odkazy směřující mimo fórum PRIMAcafé vkládejte do Code

* * * Prosím používejte diakritiku a interpunkci. * * *
Odpovědět
porast
mlýnek:

SAECO HD8325

Příspěvek od porast »

Zdravím Vás
Máte niekto skúsenosti s týmto kávovarom konkrétne Saeco HD8325?, v eshopoch ho majú ako novinku, preto sa chcem opýtať či je lepšie kúpiť tento typ alebo niečo, čo je už dlhšie zabehnuté na trhu, napr. Saeco Nina...

P.S.:tu je video ako jednoducho sa dá spraviť z pretlakového sitka nepretlakové, myslím že to je výhoda tohto modelu ;)

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=kV31qWRlBD4 
Naposledy upravil(a) porast dne stř 26. říj 2011 18:50:54, celkem upraveno 1 x.
bouncer
více pokročilý
kávovar: Ascaso Dream
mlýnek: Gaggia MDF

Re: SAECO HD8325

Příspěvek od bouncer »

No nevím. Zkušenosti nemám a jestli je to novinka, tak asi moc majitelů tady nenajdete. Osobně by mě odradila ta páka obecně - sice lze snadno odstranit přetlakovátko, to je fajn, ale i tak působí hodně laciným a ošklivým dojmem. To oceňuji na Gaggiích, i u těch levných "plastových" kávovarů mají pořádnou páku...
Do I like my coffee black? There are other colors?
Fox_25
silně pokročilý
kávovar:
mlýnek:

Re: SAECO HD8325

Příspěvek od Fox_25 »

Je to pár dní co mi ho nabízeli v nějakém elektru. Kvalita nejspíš odpovídá ceně, káva z něj byla slušná(měli brazílii z oxalisu). Nicméně celý kávovar ve mě budil dojem že zvenku je hezký ale uvnitř to slavné nebude. Hlavně je problém že s pákou z gaggie new espresso color zatluču i 50 hřebík. To by u téhle nešlo, respektive možná šlo, ale jen jednou :)

Opět platí to že se vyplatí připlatit a koupit gaggia new espresso color protože ta je plastová jen z venku. Nehledě na to že jsou s ní zde na fóru velice dobré zkušenosti. Tohle Saeco bych koupil jen v případě že bych chtěl zjistit jestli mi nebude moc vadit si s každou kávou trochu pohrát protože je to tak trochu rituál. Je tam mnohem víc kroků než nalít do konvy vodu, nasypat do hrnku kávu a počkat až konvice cvakne. Ale o to více pak káva člověku chutná.
Kávovary Gaggia- Espresso Color, San Remo- Jolly bar, Carimali- UNO.
Mlýnky Carimali- M1, Gaggia- MDF

To pravé ořechové nezačíná koupí kávovaru, ale tím až si člověk řekne "tfuj co jsem to dřív pil" :)
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme nový kávovar“