Bylo detekováno blokování reklam: Naše webové stránky je možné provozovat díky zobrazování online reklamy našim návštěvníků. Zvažte prosím podporu tím, že na našem webu deaktivujete blokování reklam.
Zdravím Vás
Máte niekto skúsenosti s týmto kávovarom konkrétne Saeco HD8325?, v eshopoch ho majú ako novinku, preto sa chcem opýtať či je lepšie kúpiť tento typ alebo niečo, čo je už dlhšie zabehnuté na trhu, napr. Saeco Nina...
P.S.:tu je video ako jednoducho sa dá spraviť z pretlakového sitka nepretlakové, myslím že to je výhoda tohto modelu
No nevím. Zkušenosti nemám a jestli je to novinka, tak asi moc majitelů tady nenajdete. Osobně by mě odradila ta páka obecně - sice lze snadno odstranit přetlakovátko, to je fajn, ale i tak působí hodně laciným a ošklivým dojmem. To oceňuji na Gaggiích, i u těch levných "plastových" kávovarů mají pořádnou páku...
Do I like my coffee black? There are other colors?
Je to pár dní co mi ho nabízeli v nějakém elektru. Kvalita nejspíš odpovídá ceně, káva z něj byla slušná(měli brazílii z oxalisu). Nicméně celý kávovar ve mě budil dojem že zvenku je hezký ale uvnitř to slavné nebude. Hlavně je problém že s pákou z gaggie new espresso color zatluču i 50 hřebík. To by u téhle nešlo, respektive možná šlo, ale jen jednou
Opět platí to že se vyplatí připlatit a koupit gaggia new espresso color protože ta je plastová jen z venku. Nehledě na to že jsou s ní zde na fóru velice dobré zkušenosti. Tohle Saeco bych koupil jen v případě že bych chtěl zjistit jestli mi nebude moc vadit si s každou kávou trochu pohrát protože je to tak trochu rituál. Je tam mnohem víc kroků než nalít do konvy vodu, nasypat do hrnku kávu a počkat až konvice cvakne. Ale o to více pak káva člověku chutná.
KávovaryGaggia- Espresso Color, San Remo- Jolly bar, Carimali- UNO. MlýnkyCarimali- M1, Gaggia- MDF
To pravé ořechové nezačíná koupí kávovaru, ale tím až si člověk řekne "tfuj co jsem to dřív pil" :)